غير مصنف

Eerlijk gezegd en eerlijk gezegd 10 kenmerken van open huwelijk

Eerlijk en eerlijk gezegd: 10 kenmerken van open huwelijk

Het kan zowel seks voor één nacht omvatten met andere partners en langdurige relaties. De man kan de minnaar van zijn vrouw kennen en misschien niet bekend (en integendeel). Als een paar eens – het zal zijn.

2. Het idee van het huwelijk is aan het veranderen

American Sexologist Tammy Nelson noemt Open Huwelijk “New Monogamy” en schreef zelfs over dit boek. Nieuwe monogamie is, in eenvoudige taal, een gewijzigd communicatie-idee met de hoofdpartner. Zowel deelnemers aan het paar erkennen dat ze de belangrijkste, primaire partners zijn, maar andere partners zijn toegestaan ​​als ze de hoofdverbinding niet bedreigen.

3. Technologie maakt een open huwelijk eenvoudiger

Om erectiepillen zonder voorschrift te zoeken naar een “secundaire” partner, kunt

u sites van daten en sociale netwerken gebruiken. Trouwens, op Facebook, kan het worden opgemerkt dat je in je gratis relatie bent.

4. Buitenhuwelijk is niet goedgekeurd door de samenleving

De situatie verandert, maar heel langzaam. Veel mensen die een interview hebben gegeven aan Nelson noemden hun namen niet, vrezende achtervolging of ontslag van het werk.

5. Sommige paren verbergen zich niet

Ze hebben bijvoorbeeld vrienden ehlers-kerbekian.de/ich-biete/ die potentiële partners aan de zijkant aanbieden. In sommige landen werken psychologische bijstandsdiensten met polygame paren, helpen bij het vinden van een balans in relaties.

مقالات ذات صلة

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

زر الذهاب إلى الأعلى

المرجو تعطيل Adblock

تعتمد هذه المدونة على الاعلانات كمصدر خاص المرجو تعطيل مانع الاعلانات وقم بتحديث الصفحة للوصول للمحتوى