غير مصنف

Niemand weet over seks

Niemand weet over seks

“Hij ging haar Lono binnen,” de tremor trilde op haar lichaam, “jade staaf en andere stempels uit liefde romantiek zijn verre van seksualiteit, net als hun auteurs van echte seks. Met films voor volwassenen nog erger – maak liefde (hoewel wat liefde hier is!) Zonder een condoom met verschillende willekeurige partners tegelijkertijd – niet-ontspannen en riskant voor de gezondheid, zelfs als ze in badjassen verpleegkundigen zijn.

Houd in gedachten als je iets wilt joggen, probeer je eigen erotische verhaal te schrijven (beloof gewoon dat hij zal zijn zonder roddelen en toverstanden) en zijn vriendje leest in plaats van een sprookje voor de nacht.

Mensen kijken

Seks overal, maar niet thuis. In het besneeuwde park, in de ingang om 9 uur ‘s avonds, in de lift en zelfs op de ring (ja, en het blijkt, gebeurt het). Seksueel in deze luidsprekerhandelingen zijn niet genoeg, maar adrenaline. Vooral als je twee politieagenten ontmoet met lantaarns.

In gedachten hebben als je je betrapt hebt, verzeker je de bewakers van de volgorde in het feit dat je zojuist een aanbod hebt gedaan. Handen en harten, en niet waar ze over dachten. Meestal werkt het. Nou, prijs een begrip vriendje op de schouder: “Na de bruiloft, niet tot extreem, vriend. Tot ziens in de afdeling Kindervoeding!”

Toon https://petitdubai.fr/buon-anniversario-di-matrimonio-le-frasi-da-4/ met verkleden

Zodra mijn vriendin besloot om de verbeelding van het vriendje dure set ondergoed te raken. Zonder DNA. Hij bedekte alles behalve de belangrijkste plaatsen. Wij zijn Ahali over de outfit-week. Vriendin legde het in de vijftien permande vorst en ging zijn geliefde naar de luchthaven vieren. De kit liep uit het meisje per seconde – erotische perforatie bleef onopgemerkt gebleven. In de meeste gevallen zijn mannen geïnteresseerd in wat onder kamagra 100mg kopen, niet wat. Of je zelfs in zijn boksers bent.

Houd in gedachten Erotische lingerie verhoogt je zelfrespect (en soms borsten, natuurlijk), maar hierover het effect van de magische tillende uiteinden. Betere aback: “Het lijkt erop dat ik iets vergat om te dragen!”- de rest van de man is geprefantaseerd.

Naakte waarheid

Geschoren blote borst en olie-besmeurde mannen benen kijken perfect in de stralen van schijnwerpers, maar niet in zijn eigen slaapkamer. Het is duidelijk dat de smaken niet ruzie maken, maar in seks, uiteindelijk wil ik niet werken met plastic ken, maar met een levend persoon. Matige vegetatie voegt hem alleen mannelijkheid toe. En de juiste borst duwt het idee dat hij de zin heeft gedraaid over de seksualiteit van kale mannen.

Houd in gedachten om een ​​man aan te bieden om de borst en voeten alleen te laten en een beetje meer intieme epilatie te proberen, alleen voor een variëteit.

De kust is niet zichtbaar

“Sex op het strand” is alleen interessant als je het door het rietje trekt. Het is alleen in de clips en films, alles ziet er mooi en sexy uit, in het echte leven van de golf van de surf die je genadeloos verschijnt van kant, zand en stenen zijn verbluft in het zwempak, de zon is genadeloos, en de kwallen strekken zich met zijn tentakels op de meest tedere delen van het lichaam. Bovendien verdwijnt het vet in water, dat duidelijk niet wordt bevorderd door plezier.

Houd in gedachten dat de barrière-middelen van bescherming in water ook niet te functioneel zijn, dus het is beter om seks te hebben in reservoirs met een beproefde en betrouwbare partner.

Zoals op een foto

Hoogwaardige foto’s in de stijl van NU en erotische fotografie zijn ongetwijfeld sexy, maar alleen als je ze zelf maakt, en niet voor een jonge man. Stuur naar zijn telefoonfoto’s, waar je, als een spin, klim op de muur in alleen kousen, niet alleen niet seksueel, maar ook vol met onaangename gevolgen. Je weet niet waar deze foto’s kunnen zijn, als je plotseling deel. Zet op sociale netwerken uw foto’s in de pose “kat in een salontafel” – ook een slechte toon. Beter om een ​​erotische fotosessie te bestellen van een goede meester voor mezelf als een geschenk.

Houd in gedachten dat je je nog steeds niet kunt helpen om hem je foto te sturen met een pittige hint? Probeer ons te beperken tot “veilig” perspectief. Hij is genoeg voor een strip van kous, uitkijkt uit onder een strikte kantoorrok. Mannen houden ervan om puzzels te verzamelen. En de Spiderman zonder een hoofd is moeilijk te identificeren.

Buffet

Sushi, figurioneel gepost op het lichaam, slagroom in de meest afgelegen hoeken en andere culinaire maten op de huid (sommige eten zelfs geen rode kaviaar) – het is kleverig, zoet, glukeko, maar niet seksueel. Bovendien is het niet te hygiënisch en leidt het van het proces zelf af. Sushi bevolen, je kunt helemaal vergeten, waarom ben je hier gekomen, en slaap ‘aan de tafel’.

Houd in gedachten of het onderwerp gastronomische genoegens dicht bij u is, nooit (u hoort, nooit!) Experimenteer niet met chili peper. Dit is precies het geval bij het leren van het beste op vreemde fouten.

مقالات ذات صلة

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

زر الذهاب إلى الأعلى

المرجو تعطيل Adblock

تعتمد هذه المدونة على الاعلانات كمصدر خاص المرجو تعطيل مانع الاعلانات وقم بتحديث الصفحة للوصول للمحتوى